پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیر کل ارتباطات استان سمنان اعلام کرد:

اختصاص بیش از ۸۳ میلیارد تومان اعتبار برای تقویت امنیت سایبری در دستگاه های استان سمنان

اختصاص بیش از ۸۳ میلیارد تومان اعتبار برای تقویت امنیت سایبری در دستگاه های استان سمنان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان به مناسبت روز پدافند غیرعامل سایبری از اجرای موفق طرح غربالگری امنیت شبکه و تحقق ۱۰۰ درصدی بند (الف) ماده ۱۰۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت در ۷۸ دستگاه اجرایی غیر زیرساختی این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، علیرضا نعیمی صدیق در تشریح دستاوردهای حوزه پدافند غیرعامل و امنیت سایبری استان با اشاره به اهمیت روزافزون تاب‌آوری دیجیتال، گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، طرح غربالگری امنیت شبکه و اجرای کامل تکالیف بند (الف) ماده ۱۰۳ قانون پنج‌ساله هفتم پیشرفت در ۷۸ دستگاه اجرایی غیر زیرساختی استان سمنان با موفقیت به سرانجام رسید.
وی در ادامه به اقدامات آموزشی و ارتقای ظرفیت‌های تخصصی استان اشاره کرد و افزود: پدافند سایبری نیازمند نیروی انسانی ماهر و هوشیار است؛ بر این اساس، در شش ماهه نخست سال جاری، چهار دوره آموزشی کوتاه‌مدت و یک بوت‌کمپ تخصصی و استانی ۶۰ ساعته با همکاری مراکز آپای استان برای کارشناسان و مدیران برگزار شد تا سطح آمادگی سایبری دستگاه‌ها بیش از پیش ارتقا یابد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان همچنین از تخصیص اعتبار چشمگیر برای تقویت زیرساختی دستگاه‌ها خبر داد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، اعتبار بند (پ) تبصره ۶ به مبلغ بیش از ۸۳ میلیارد تومان به دستگاه‌های اجرایی غیر زیرساختی استان اختصاص یافت تا زیرساخت‌های امنیت سایبری خود را بیش از پیش تقویت کنند.
 
۹ آبان ۱۴۰۵ ۰۹:۴۷
تعداد بازدید: ۶۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید