پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات بوشهر اعلام کرد:

برگزاری رزمایش پدافند شیمیایی در عسلویه

برگزاری رزمایش پدافند شیمیایی در عسلویه
رزمایش پدافند شیمیایی «شهید ربانی» با حضور استاندار بوشهر، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و مسئولان ارتباطات استان در شهرستان عسلویه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، رزمایش پدافند شیمیایی «شهید ربانی» با موفقیت کارگروه ارتباطات در پوشش و شبکه‌ سازی یکپارچه و چندلایه ارتباطای در عسلویه با هدف ارتقای سطح آمادگی، هماهنگی و مقابله با تهدیدات احتمالی شیمیایی برگزار شد.
استاندار بوشهر در این رزمایش اظهار کرد: افزایش میزان آمادگی برای مقابله با حوادث احتمالی طبیعی و غیر طبیعی از مهم ترین اهداف برگزاری این رزمایش است.
ارسلان زارع افزود: تقویت آمادگی دستگاه‌های اجرایی و همچنین برای افزایش انسجام و هماهنگی بیشتر در هنگام وقوع حوادث بین حوزه صنعت و دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های خدمات‌ رسان و مردم از اهداف این رزمایش است.
وی با اشاره به استقرار صنایع بزرگ از جمله پالایشگاه‌های گازی و پتروشیمی‌ها در جنوب استان تاکید کرد: برگزاری این رزمایش کمک می‌کند تا کاستی‌ها و نقایصی که برای مقابله با حوادث وجود دارد، مورد رسیدگی بیشتری قرار بگیرد و آمادگی بالاتری داشته باشیم.
علی سملیان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر ضمن قدردانی از تلاش مجموعه ارتباطات استان در پوشش جامع ارتباطی و نقش مؤثر در انسجام و هماهنگی این عملیان، اظهار کرد: کارگروه ارتباطات با ایجاد بسترهای ارتباطی پایدار میان دستگاه‌های اجرایی، نیروهای امدادی و نیروهای مستقر در منطقه، نقش مهمی در اجرای دقیق سناریوی عملیاتی و تمرین هماهنگی میان صنعت و نهادهای امدادی ایفا کرد.
وی در ادامه گفت: در این رزمایش، کارگروه ارتباطات با راه‌اندازی سامانه‌های ارتباطی سیار، شبکه‌ای یکپارچه میان فرماندهی میدانی، نیروهای امدادی و مشارکت‌کنندگان مردمی ایجاد کرد که نقش بسزایی در موفقیت این عملیات داشت.
۲۹ بهمن ۱۴۰۴ ۱۳:۴۱
تعداد بازدید: ۱۰۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید