پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر بیان کرد:

برگزاری آزمون افتا در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر

برگزاری آزمون افتا در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر
آزمون افتا جهت ارزیابی فنی شرکت های متقاضی حوزه امنیت در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر، هدف از کسب این گواهینامه‌ که توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می شود، بالا بردن امنیت سیستم‌های کامپیوتری و شبکه‌ های اطلاعاتی می باشد. این گواهینامه برای افرادی صادر می شود که توانایی‌های لازم برای مدیریت و حفاظت از سیستم‌های اطلاعاتی را دارند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: این آزمون به منظور دریافت پروانه فعالیت افتا، جهت ارزیابی فنی شرکت های متقاضی حوزه امنیت بوده که به صورت کتبی و مصاحبه آنلاین در محل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر زیر نظر سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

 

سملیان افزود: شرکت‌ها با داشتن پرسنلی که این گواهینامه را اخذ کرده اند، می‌توانند امنیت بیشتری در برابر تهدیدات سایبری ایجاد کرده و همچنین وجود کارشناسان متخصص و دارای گواهینامه افتا در شرکت می‌تواند اعتماد مشتریان را به خدمات و محصولات آن شرکت بیشتر کند، ضمنا بدون داشتن این پروانه اجازه فعالیت در این حوزه را نخواهند داشت.

۲۸ آذر ۱۴۰۳ ۱۴:۵۵
تعداد بازدید: ۷۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید